Knaagdieren bestrijden

Knaagdieren en zoogdieren bestrijden

Fumico heeft in het verleden reeds een groot aantal behandelingen uitgevoerd ter afdoding van knaagdieren. Veelal worden knaagdieren bestreden door uitvoering van een zogenaamde knaagdier begassing, meer officieel een Modified Atmosphere behandeling. Bestrijdingen kunnen gericht zijn op de aanwezigheid en afdoding van knaagdieren zoals woelratten en ook zoogdieren als mollen.

Knaagdieren begassen

Het betreffen situaties waarin de normale bestrijdingstechnieken niet afdoende zijn en de problemen die deze knaagdieren veroorzaken niet gestopt kunnen worden. Het begassen van knaagdieren vindt plaats met behulp van Koolstofdioxide. Het vergassen van knaagdieren zoals woelratten is een methode bij uitstek om in één dag gegarandeerd volledig af te rekenen met de overlast die deze knaagdieren geven.

Mollen en woelratten bestrijden

Mollen en woelratten kunnen zorgen voor vraatschade aan gewassen, ontsiering van landschappen en instabiele bermen en dijken. Een begassing van mollen en woelratten is de methode bij uitstek om af te rekenen met deze knaagdieren en zoogdieren. Het begassen van woelratten en mollen vindt plaats met behulp van fosforwaterstof en de inzet van welk type is afhankelijk van de toelating. Het vergassen van knaagdieren is een methode bij uitstek om in één dag 100 procent volledig af te rekenen met de overlast die deze dieren geven.

Objecten begassen

Een gassing ter afdoding van knaagdieren kan worden toegepast in schepen, duwbakken, gebouwen, opslaglocaties, voedsel opslag, vrachtwagens, vuilniswagens, enzovoorts.

Fumico zorgt voor de gehele begassingsprocedure van begin tot en met eind. Neem gerust contact met ons op als u een advies op maat wenst.

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.

Neem contact op