BMSB behandeling Nederland

BMSB seizoen 2021-2022 van 1 september 2021 tot en met 30 april 2022

BMSB (Brown Marmorated Stink Bug)

De BMSB is een insect dat aanzienlijke schade aanricht aan diverse gewassen, bomen en fruit. Om deze schade te voorkomen hebben Australië en Nieuw-Zeeland strenge eisen gesteld aan de export van hoog-risico goederen uit onder meer (hoog-risicoland) Nederland.

Wat zijn hoog-risico goederen?

Alle goederen, die worden vervaardigd in of worden verzonden vanuit een land met een hoog risico, zijn onderworpen aan de maatregelen van de BMSB behandeling. Deze goederen lopen uiteen van hout tot aan complete machines. Fumico behandelt deze goederen, of ze nu los verpakt zijn of in zeecontainers vervoerd moeten worden. Middels deze lijst kunt u controleren of uw zending hoog-risico goederen bevat.

Onze goedgekeurde behandelingen

Als erkend specialist voor het uitoefenen van BMSB behandelingen, bieden wij dé twee snelle en effectieve oplossingen:

  1. BMSB Hittebehandeling
  2. BMSB Fumigatie behandeling (begassen)

Beide behandelingen voeren wij uit op onze eigen locatie met gebruik van de meest moderne middelen en technieken. De behandelingen worden door onze specialisten uiterst zorgvuldig uitgevoerd en gemonitord waarbij de veiligheid voor uw producten altijd in acht wordt genomen!

Behandelcertificaat BMSB

Na afloop van de BMSB behandeling, verstrekken wij een erkend BMSB-behandelcertificaat waarmee uw goederen naar Australië en Nieuw -Zeeland kunnen worden geëxporteerd.

Vragen?

Ons team van deskundige en betrokken medewerkers staat u graag te woord voor vragen en informatie over het behandelen van goederen, containers en trailers naar Australië en Nieuw-Zeeland. Neem contact met ons op en stel gerust al uw vragen!

For information in English, please visit: BMSB Treatments Netherlands

Informationen in deutscher Sprache finden Sie unter: Behandlung BMSB Niederlande

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.
Neem contact op