BMSB Hittebehandeling

Met de strikte import-eisen van Australië en Nieuw-Zeeland, die stellen dat alle hoog-risico producten afkomstig uit hoog-risico landen een speciale BMSB behandeling moeten ondergaan alvorens zij het land binnen mogen, is Fumico uw vertrouwde en erkende BMSB specialist!

BMSB hittebehandeling 2022-2023

Middels het geleidelijk verspreiden van temperaturen tot 65°C met speciaal gebouwde warmtebronnen. Van aanlevering tot op de export terminal inclusief behandeling duurt slechts 3 dagen! In onze eigen Heat Treatment Terminal Rotterdam (HTTR) beschikken wij over alle moderne middelen en technieken om de BMSB te bestrijden tot wel 30 containers per behandeling! 100% Veilig voor uw producten!

Wij behandelen uw goederen in containers, LCL cargo in containers, LCL cargo op trailers en break bulk.

Behandelcertificaat BMSB

Na afloop van de BMSB behandeling, verstrekken wij een erkend BMSB-behandelcertificaat waarmee uw goederen Australië en Nieuw Zeeland in mogen.

Wij helpen graag!
Ons team van deskundige en betrokken medewerkers staat u graag te woord voor vragen en informatie over het behandelen van goederen, containers en trailers naar Australië en Nieuw-Zeeland, in relatie tot de BMSB. Neem contact met ons op en stel gerust al uw vragen!

Zie ook:

BMSB Fumigatie 2022 – 2023

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.
Neem contact op