Hittebehandelingen hout

Fumico Bio & QPS Services in Numansdorp voert hittebehandelingen van hout uit. Een treatment behandeling van hout is gebaseerd op eisen opgesteld in de ISPM 15 richtlijnen. Het gaat om het afdoden van insecten in houten verpakkingsmaterialen, stuwhout, pallethout en bijvoorbeeld kisten en kratten die een heattreatment moeten hebben.

Indien een land eisen stelt aan houten stuw- en verpakkingsmaterialen, u kunt dit terugvinden in het Landenoverzicht Heat Treatments ISPM 15 mag u uw verpakkingen niet exporteren. Het exporteren van houten verpakkingen mag alleen na een goedgekeurde Heat Treatment, ook wel hittebehandeling of warmtebehandeling. Kratten en kisten komen in aanmerking voor het heat treatment. Veelal wordt een hittebehandeling van kratten, kisten en verpakkingshout door ons uitgevoerd bij de export van containers, maar uiteraard worden ook hout, kratten en kisten met warmte behandeld ter afdoding van uitheemse insecten bij import.

Een extra waarborging van kwaliteit kunnen wij voor u realiseren en wel een ambtelijke verzegeling douane goederen. De douane zal uw behandelde goederen in uw containers na behandeling ambtelijk verzegelen. Ook het aanreiken van een Fyto Sanitair Certificaat behoort tot de mogelijkheden.

Zie ook: Hittebehandeling containers

Wenst u meer informatie, een offerte of een advies op maat? Neem gerust contact met ons op.

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.
Neem contact op