Potgrond behandelen

Het bestrijden van insecten en ongedierte in potgrond is één van de behandelingen die Fumico Bio & QPS Services voor u kan uitvoeren.

Door middel van een hittebehandeling voor potgrond cq een heat treatment voor potgrond behandelen wij uw goederen. De uitvoering van een potgrond behandeling voldoet aan alle internationale (export)eisen waaraan wij geen concessies zullen doen. U krijgt een perfecte behandeling voorzien van een certificaat van behandeling.

Laden en lossen van uw goederen is niet nodig. De volledige container, ongeacht een 20ft / 40 ft /45 ft kan in zijn geheel naar binnen gereden worden in het gebouw en geplaatst en achtergelaten worden in de behandelkamers. Deze container kan op chassis blijven staan, maar kunnen ook op confoots gezet worden. Tevens kunnen ook losse pallets met potgrond in de kamers geplaatst worden. Eventuele plastic wrapping kan om de producten blijven zitten.

Indien een Fytosanitair Certificaat benodigd is bij de behandeling van uw potgrond dan kunnen wij dit voor u regelen.

Ook bij de behandeling van andere goederen van plantaardige afkomst kunnen wij een Fytosanitair Certificaat voor u verzorgen.

We staan u graag te woord als u aanvullende informatie wenst over onze biologische bestrijdingsmethoden van uw voorraden en producten.

 

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.

Neem contact op