BMSB Fumigatie

Met de strikte import-eisen van Australië en Nieuw-Zeeland, die stellen dat alle hoog-risico producten afkomstig uit hoog-risico landen een speciale BMSB behandeling moeten ondergaan alvorens zij het land binnen mogen, is Fumico uw vertrouwde en erkende BMSB specialist!

BMSB Fumigatie 2022-2023

Wij voeren Fumigatie behandelingen uit ter bestrijding van de BMSB op onze eigen behandel locatie waar wij zowel buiten als binnen kunnen fumigeren. Onze Fumico Fumigation Terminal Rotterdam (FFTR) bevindt zich op een uitstekende locatie in de Botlek, nabij de grote export terminals. Door middel van het fumigeren van uw producten in een container of een object, bestrijden wij de Brown Marmorated Stink Bug in alle levensstadia.

Behandelcertificaat BMSB

Na afloop van de BMSB behandeling, verstrekken wij een erkend BMSB-behandelcertificaat waarmee uw goederen Australië en Nieuw Zeeland in mogen.

Wij helpen graag!
Ons team van deskundige en betrokken medewerkers staat u graag te woord voor vragen en informatie over het behandelen van goederen, containers en trailers naar Australië en Nieuw-Zeeland, in relatie tot de BMSB. Neem contact met ons op en stel gerust al uw vragen!

Zie ook:
BMSB Hittebehandeling 2022-2023

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.
Neem contact op