Heat Treatment Terminal Rotterdam (HTTR)

Speciaal voor de BMSB Hittebehandeling heeft Fumico een unieke hal gebouwd. In onze Heat Treatment Terminal Rotterdam (HTTR) worden de BMSB behandelingen op goederen in containers uitgevoerd. De hal is ingericht met de meest moderne middelen en materialen en biedt ruimte voor ruim 30 containers per behandeling.

Behandeling zonder uitladen

Een groot voordeel van onze HTTR is dat uw goederen of producten niet uitgeladen hoeven te worden. Wij rijden uw containers zo naar binnen en de behandeling kan beginnen!

Geleidelijk opwarmen

Door middel van krachtige warmtegeneratoren wordt de gehele HTTR opgewarmd. Het verwarmen gaat gecontroleerd en gedoseerd en wordt door middel van ventilatoren verspreid door de gehele ruimte. Door deze methode worden goederen niet blootgesteld aan directe hitte. Dit maakt deze behandeling 100% veilig voor uw goederen!

BMSB certificaat

Na afloop van de BMSB Hittebehandeling ontvangt u van ons het BMSB behandelcertificaat waarmee uw goederen conform vereisten geëxporteerd kunnen worden naar Australië en Nieuw-Zeeland.

Wij helpen graag!
Ons BMSB team van deskundige en betrokken medewerkers staat u graag te woord voor vragen en meer informatie. Neem contact met ons BMSB team te Rotterdam op en stel gerust al uw vragen!

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.
Neem contact op