Schepen en Duwbakken

Schepen en duwbakken worden veelvuldig gebruikt voor het begassen van bulk goederen, die geïnfecteerd zijn door insecten, zoals granen, mais, soja, tarwe, spelt, etc.

Het komt regelmatig voor dat er vanuit coasters, en ook reeds opgeslagen partijen in silo’s, wordt overbeladen in duwbakken. Na overslag worden de duwbakken vervoerd naar een van de vele voor Fumico beschikbare kades. Het betreft te allen tijde een kade welke is goedgekeurd door diverse relevante partijen (onder meer Havenbedrijf en de Inspectie Leefomgeving en Transport) en voldoen aan de wettelijk veiligheidseisen.

Fumico hanteert speciale begassingsmethoden, waarbij veiligheid en kwaliteit op de eerste plaats staan. Door de juiste procedures te volgen, door de juiste ingrediënten te gebruiken en door continue metingen te verrichten, is het gewenste resultaat gegarandeerd. De optimale oplossing voor door insecten geïnfecteerde partijen; schadebeperking door kwalitatief vakwerk.

“We hebben onze producten laten begassen in het land van herkomst, echter bij het controleren van de lading bleek dat de besmetting er nog steeds in zat. Nu moesten we het opnieuw laten begassen, maar deze keer laten we het wel goed en kwalitatief hoogwaardig uitvoeren want anders kunnen wij de lading niet doorzetten en krijgen we een slechte reputatie”.

Fumico verzorgt voor u een door de Nederlandse overheid en Havendiensten goedgekeurde kade en heeft afspraken met de eigenaren. Aanmeld- en afmeld procedures, contacten met de Havendiensten en andere begassingseigen werkzaamheden worden door Fumico verzorgd. U als klant wordt niet of nauwelijks belast, maar wel naar uw wensen op de hoogte gehouden van de voortgang van de begassing.

Eventueel kan Fumico u ook adviseren bij het vinden van bijvoorbeeld duwbak verhuurders of overslag bedrijven.

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.

Neem contact op