Certificeringen

Voedselproducenten werken met kwaliteitsborgingsystemen waaronder bijvoorbeeld AIB, GMP+, SSC 22000, BRC en HACCP .Het voorkomen van productbesmettingen door het vastleggen, borgen en maken van risico-inventarisaties en rapportages van risico’s met opvolg acties staan centraal binnen de voedselproductie. Hierdoor wordt de kwaliteitsstandaard op het juiste niveau gebracht en wordt getracht deze verder te optimaliseren met als doel om foodsafety te kunnen garanderen.

Onze behandelingen en insectenbestrijdingen kunnen een belangrijke rol spelen in curatieve gevallen, maar ook zeker in preventieve zin een belangrijk onderdeel vormen van een kwaliteitsborgingsysteem. Fumico heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, net als haar partners en opdrachtgevers. Onze dienstverlening kan niet zonder kwaliteit te leveren. De kwaliteit komt onder meer tot uiting in onze operationele dienstverlening, maar uiteraard ook aan kantoorzijde.

Fumico beschikt over een divers aantal certificeringen welke meetbaar maken dat wij kwalitatief hoogwaardige diensten verlenen. Onderstaand treft u hiervan een opsomming aan.

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.

Neem contact op