Vee- en Diervoeders

Bij vee- en diervoederbedrijven worden soms in de productiepanden, silo’s en product voorraadaantastende insecten geconstateerd. Deze vervuilen het product en brengen ziektes over op de beesten die uw product eten. Schade claims, waardeverlies en klantverlies kunnen het gevolg zijn, afgezien van een slechte reputatie van uw bedrijf binnen de sector.

Ook als u exporteert naar “warme landen” is het gevaar reëel aanwezig dat er eitjes van de insecten onderweg uitkomen en door uw afnemer waargenomen en geconstateerd worden. De schade is dan onomkeerbaar aangericht. Waarde verlies product, schade claims en de volgende keer bestellen ze wel bij een ander. Kortom, omzet- en klantverlies.

Door de hoeveelheid verschillende goederen, wettelijke veiligheidseisen en continuïteit van het bedrijf is begassen de methode bij uitstek. Er is bijna altijd wel een oplossing cq mogelijkheid om uw producten te begassen. Regelmatig kan ter plaatse bij uw bedrijf een geschikte situatie worden gecreëerd, maar soms dient er een externe locatie te worden gevonden. Fumico heeft naast haar eigen locatie op de Maasvlakte te Rotterdam afspraken gemaakt met diverse andere locaties verspreid over Nederland. Op die gassingslocaties mogen volgens wettelijke eisen begassingen door Fumico worden uitgevoerd.

Aanmeld- en afmeldprocedures en andere begassingzaken worden door Fumico verzorgd, zodat u hier niet of nauwelijks iets van merkt.

Een juiste inventarisatie en advisering is belangrijk.

 

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.

Neem contact op