Import

Veel op Nederlandse bodem aanwezige voedselverwerkende bedrijven importeren allerlei grondstoffen en producten. Ook voor de doorstroom naar de rest van Europa komen veel producten Nederland binnen.
Helaas worden in het buitenland over het algemeen producten niet altijd even nauwkeurig gecontroleerd op de aanwezigheid van insecten.

Nederland-Fumico“We hebben onze producten laten begassen in het land van herkomst, echter bij het controleren van de lading bleek dat de besmetting er nog steeds in zat. Nu moesten we het opnieuw laten begassen, maar deze keer laten we het wel goed en kwalitatief hoogwaardig uitvoeren want anders kunnen wij de lading niet doorzetten en krijgen we een slechte reputatie”.

Meten is weten. Vandaar dat Fumico precisie begassingen uitvoert, waarbij er continue bemetingen worden uitgevoerd middels hoogwaardige apparatuur. Tevens worden deze meetgegevens geregistreerd, vastgelegd en kan de klant hier volledige inzage in krijgen. Hierdoor heeft U de garantie dat de begassing correct wordt uitgevoerd en het gewenste resultaat wordt bereikt.

Daarnaast hebben vele bedrijven hun logistieke lijn weer verlegd naar Rotterdam, zodat logistieke kosten verminderen en hun import producten op onze vaste begassingslocatie in Rotterdam op een juiste wijze kunnen worden begast. Door een juiste begassing worden grondstoffen en producten insecten-neutraal gemaakt en worden kruisbesmettingen naar fabrieken, systemen en producten voorkomen. Voor leveranciers die via Nederland de rest van Europa beleveren geldt hetzelfde. Schadeclaims, waarde verlies, klantverlies kan worden voorkomen door er voor te zorgen dat in uw producten geen voorraad aantastende insecten aanwezig zijn of zich onderweg kunnen ontwikkelen.

 

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.

Neem contact op