Gebouwen

Het behandelen van volledige gebouwen, loodsen, fabrieken en opslaglocaties tegen de aanwezigheid van knaagdieren is één van onze specialiteiten; we hebben er veel ervaring mee.

Kooldioxide behandeling

Bij een behandeling ter bestrijding van knaagdieren in gebouwen betreft het in dit geval niet de inzet van bestrijdingsmiddelen aan de hand van bijvoorbeeld monitoringdepots en inloopvallen. Het betreft hier het inblazen van kooldioxide (CO2) in het object, waardoor alle knaagdieren in het gehele gebouw en bijvoorbeeld verstopt in en onder machines, worden afgedood.

Voordelen CO2 behandeling

Het gas verspreid zich razendsnel door het gehele doelobject heen en zal zorgen voor afdoding van knaagdieren ratten en muizen in alle hoeken en gaten. Een kooldioxide behandeling geen negatieve gevolgen heeft voor het gebouw zelf of de hierin aanwezige goederen en voorraden hetgeen een groot voordeel is. Daarbij wordt in een relatief kort tijdsbestek in één slag een absoluut nulpunt (afdoding ratten en muizen).

Afdoding knaagdieren en insecten

Door middel van een Modified Atmosphere behandeling oftewel een Kooldioxide behandeling, kunnen wij met één slag afrekenen met alle knaagdieren zoals muizen, bruine ratten en zwarte ratten. Er zijn ook mogelijkheden en technieken om insecten in een gebouw te bestrijden.

Zie ook:

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.
Neem contact op