Loodsen Gassen

Bestrijding van knaagdieren kan door middel van loodsen gassen. Denk daarbij aan het gassen van opslagloodsen, vlakloodsen en hallen.

Fumico Bio & QPS Services heeft ruime ervaring met loodsen en hallen gassen. Bij een behandeling ter afdoding van ratten en muizen in loodsen wordt er kooldioxide (CO2) in de loods ingeblazen. Hierdoor wordt een laag zuurstof atmosfeer gecreëerd in de hal, waardoor alle knaagdieren in het gehele gebouw door deze CO2 gassing worden afgedood. Juist ook ratten en muizen verstopt in en onder machines worden afgedood.

Door middel van deze laag zuurstof behandeling, ook wel een Modified Atmosphere behandeling of Kooldioxide behandeling genaamd, wordt er met één slag afgerekend met een complete muizen plaag of rattenplaag.

Is er bij u in de loods, hal of magazijn sprake van een muizenplaag of een rattenplaag? Wilt u de ratten en muizen bestrijden door een CO2 begassing uit te laten voeren? Dan bent u bij Fumico Bio & QPS Services aan het juiste adres.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden met u te bespreken om een loods begassing uit te gaan voeren tegen ratten en muizen.

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.

Neem contact op