English? Click here.

Bij Fumico zijn we continu bezig met innoveren en optimaliseren. Klantenservice staat bij ons nou eenmaal hoog in het vaandel.. hoe kunnen wij ervoor zorgen dat we onze klanten een nóg betere service kunnen bieden?!

Wij wisten de oplossing: een nieuwe locatie én gloednieuwe behandelkamers!
Op onze locatie zijn we beter bereikbaar, kunnen we onze service verbreden en zijn lagere transportkosten mogelijk!

Gloednieuwe behandelkamers
Naast de voordelen van onze nieuwe locatie, kunnen wij onze klanten een betere service leveren met onze speciaal gebouwde luchtdichte behandelkamers waarin wij 100% veilige en niet giftige oplossingen bieden. Onze Hittebehandelingen en Laagzuurstofbehandelingen zijn tevens toepasbaar binnen de biologische sector. De kamers zijn voorzien van de meest moderne middelen en technieken voor een optimaal resultaat!

Capaciteitimpressie laag zuurstof 01
Onze luchtdichte behandelkamers hebben dezelfde capaciteit als vanouds. De kamers bieden ruimte voor losse ladingen op pallets of in bigbags tot aan complete 40′ containers zónder uitladen.

Logistieke ontzorging
Dankzij een nauwe samenwerking met het logistieke team op deze locatie kunnen wij onze klanten totaal ontzorgen op het gebied van logistiek. Van pelletiseren tot aftertransport!

Operationeel actief
Na een zeer grondige maar geslaagde testfase waarbij niet alleen de behandelingen zelf maar ook de werking van de kamers en de veiligheid in en rondom zijn getest, zijn we gestart met de eerste behandelingen voor onze klanten. De eerste positieve reacties laten zien dat we de juiste keuze hebben gemaakt om met onze BIO & QPS afdeling te verhuizen!

Nieuwe adresgegevens behandel locatie Bio & QPS Services

Nieuwesluisweg 192
3197 KV Botlek Rotterdam

Telefoon: +31 (0)10 720 09 63
E-mail: info@fumico.nl

CAbotlek 1

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag!