Laag zuurstof2019-01-17T19:29:23+01:00

Behandeling met Laag Zuurstof

Laag Zuurstof behandelingen

Als knaagdieren en insecten geen zuurstof krijgen, dan zullen zij het niet overleven. Bij een laagzuurstofbehandeling wordt de zuurstof uit de lucht (normaliter is het percentage zuurstof in de lucht 20,9%) in een bepaalde ruimte gehaald, zodat er zich minder dan 1% zuurstof (O2) in die ruimte bevindt.

Controlled Atmosphere (CA behandeling)

Bij een Controlled Atmosphere behandeling wordt één of worden meerdere van onze behandelkamers, waar uw goederen (bijvoorbeeld bio rijst, noten, grondnoten, zaden, graszaden) in worden geplaatst, onder laagzuurstof gezet.

Modified Atmosphere (MA behandeling)

Een Modified Atmosphere (MA behandeling) behandeling betreft een CO2 behandeling bij u op locatie van uw loodsen, gebouwen, containers, enzovoorts. Uw gehele object wordt dan ook onder laag zuurstof gezet waarbij knaagdieren het niet zullen overleven omdat de zuurstof in het gebouw is verdreven.

Zie ook:

Mobiele stikstofgenerator Biologische insecten bestrijdingen

Fumico beschikt over mobiele stikstofgeneratoren waarmee op locatie van de opdrachtgever laagzuurstofbehandelingen van partijen uitgevoerd kunnen worden. Meer informatie: Mobiele stikstofgenerator voor biologische insectenbestrijdingen.

Laagzuurstofbehandeling op locatie

Fumico heeft speciale generatoren waarmee wij voor u op uw locatie een laagzuurstofbehandeling kunnen uitvoeren van uw producten. Zo kunnen wij een laagzuurstofbehandeling uitvoeren van verpakte goederen in een loods, losgestort in vlaksilo’s maar ook producten in uw silo. De laagzuurstof behandeling op uw locatie kenmerkt zich al een biologische bestrijdingsmethode.

Veel gestelde vragen

Kan Fumico ook Laag Zuurstof verpakken?2017-04-09T20:41:49+02:00

Jazeker, Fumico kan uw voorraden verpakken onder laag zuurstof condities. Deze verpakkingstechniek noemen wij Modified Atmosphere Packaging. Middels de techniek van Modified Atmosphere Packaging worden uw goederen dusdanig verpakt met als grote voordeel dat insecten geen kans krijgen om te overleven of de voorraad kunnen besmetten. Er zijn echter meer grote voordelen aan deze verpakkingstechniek van voedsel een voorraden, wij gaan graag hierover met u in dialoog.

Kan een Laag Zuurstof behandeling overal uitgevoerd worden?2017-04-09T20:41:27+02:00

Op dit moment is het zo dat Fumico beschikt over meerdere Laagzuurstofkamers in Numansdorp. Deze kamers zijn speciaal voor deze behandelingen gebouwd en zijn voorzien van de modernste technieken en meetapparatuur.

Waarom Fumico

  • Fumico is ISO 9001:2015 gecertificeerd

  • Jarenlange ervaring (opgericht in 2010)

  • Modernste meetapparatuur

  • Fumico voldoet aan de hoogste eisen

  • Convenant overeenkomst met ILenT

  • Internationale kennisdeling

  • Volle aandacht voor kwaliteit en veiligheid

Ik wil advies op maat

Wilt u meer informatie over onze diensten? Bij vragen of voor het maken van een vrijblijvende afspraak
kunt u bellen of contact opnemen via ons contactformulier.

Impressie

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.

Neem contact op
Ga naar de bovenkant