Containers behandelen tegen insecten

Overlast van insecten?

Heeft u overlast van insecten in uw containers? Overlast van insecten in uw producten in uw containers? En bent u op zoek naar de oplossing om containers milieuvriendelijk te behandelen tegen insecten? Welkom bij Fumico!

Fumico kan uw containers behandelen tegen insecten die in de goederen en de lading van de container zitten middels diverse bestrijdingstechnieken zoals hitte, gas en laagzuurstof.

Milieuvriendelijke bestrijdingsmethode

Wij kunnen uw ongedierte uitroeien op een milieuvriendelijke wijze van ongediertebestrijding. Ongedierte en insecten uitroeien doen wij namelijk middels behandelingen zoals Heat Treatements (insecten worden opgewarmd totdat ze dood gaan) en Controlled Atmosphere (insecten worden blootgesteld aan hoge waardes stikstof en zeer lage waardes zuurstof totdat ze dood gaan).
Het is een geheel milieuvriendelijke wijze van ongediertebestrijding. In speciale nieuw gebouwde behandelkamers, ook wel laagzuurstofkamers of heat treatments kamers genoemd, kunnen wij uw containers behandelen tegen insecten. Het leidt tot afdoding van insecten en ongedierte in alle voorkomende stadia en fasen.

Certificaat afdoding insecten en ongedierte

Containers behandelen tegen insecten en ongedierte voeren wij in geheel Nederland uit. Vaste uitvalsbasis hiervoor is Numansdorp en Rotterdam Maasvlakte. Na de containerbehandeling overhandigen wij een bewijs van behandeling. Het betreft een behandelingscertificaat afdoding insecten of een ISPM-15 behandelcertificaat. Met dit bewijs in de hand kunnen uw goederen en containers zonder besmettingsgevaar van ongedierte verder vervoerd worden.

Meer informatie

Voor meer informatie, een offerte of een advies op maat staan wij u graag verder te woord.

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.

Neem contact op