Biologische bestrijdingsmethode

Een Lagedruk CO2– / Laagzuurstofbehandeling als bestrijdingsmethode is 100% non-toxisch en daarom toepasbaar binnen de biologische sector.
De aanwezige insecten worden in alle levensstadia bestreden, zonder residu of resistentie!

Snel, effectief en 100% veilig

Deze snelle en effectieve behandelmethode wordt binnen de biologische sector met name ingezet bij voedselproducenten, op- en overslag locaties, silo’s, gebouwen en andere objecten waar de insectenbestrijding plaatsvindt voor bescherming van (droge) voedingsmiddelen in voorraden en onverwerkt voedsel. Enkele voorbeelden hiervan zijn biologisch graan, rijst, tarwe en overige soft commodity’s.

SKAL certificering

Tevens zijn onze speciaal daarvoor ontworpen behandelkamers Bio gecertificeerd (SKAL certificering). Hiermee bieden wij een aanvullende kwaliteitswaarborging waarmee u kunt aantonen dat uw voorraad en/of product een biologisch verantwoorde bestrijdingsmethode tegen insecten is ondergaan. Fumico heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, net als haar partners en opdrachtgevers. Lees hier meer over onze certificeringen.

Fytosanitair certificaat

Na een goed afgeronde behandeling verschaft Fumico, op wens van de klant, een Fytosanitair certificaat. Het Fytosanitair certificaat is een verklaring dat uw voorraad en/of product gezond is en niet aan een ziekte lijdt.

Bij u op locatie!

Is het onmogelijk om naar ons toe te komen? Dan komt Fumico graag naar u! Ons team beschikt over de juiste technieken en middelen om de Laagzuurstofbehandeling bij u op locatie uit te voeren! Hier hebben wij jarenlange ervaring in en kunnen dit zeer vakkundig voor u uitvoeren.

Op deze pagina vind u meer informatie over onze mogelijkheden.

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Neem contact op