Big Bags Biologisch behandelen tegen insecten

Het bestrijden van insecten in voorraden welke opgeslagen zijn in Big Bags is één van de behandelingen die Fumico Bio & QPS Services voor u kan uitvoeren.
Door middel van Controlled Atmosphere, een wetenschappelijk bewezen effectieve en veilige manier waarbij geen gebruik gemaakt wordt van bestrijdingsmiddelen, worden Big Bags biologisch behandeld en worden de insecten in deze partijen voorraden volledig en in alle stadia afgedood.

Insecten aanwezig in voedsel in Big Bags kunnen wij biologisch voor u afdoden, waarbij de big bags los geplaatst kunnen worden in de zuurstofarme kamers, maar u kunt er ook voor kiezen om de big bags te laten staan in 20ft of 40ft zeecontainers. Laden en lossen is namelijk niet nodig omdat deze containers in zijn geheel naar binnen gereden kunnen worden in het gebouw en geplaatst en achtergelaten kunnen worden in de behandelkamers; op chassis of op confoots.

Of het nu gaat om bijvoorbeeld rijst, graan, cacao, koffie, specerijen, noten of tabak opgeslagen in big bags, wij kunnen deze voor u behandelen.

We staan u graag te woord als u aanvullende informatie wenst.

 

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.

Neem contact op