Ongedierte vliegtuigen bestrijden

Het behandelen van vliegtuigen ter afdoding van ratten, muizen en bijvoorbeeld kakkerlakken is één van onze specialiteiten. Al jarenlang bestrijden wij ongedierte in vliegtuigen.

Vliegtuigen hebben vaak last van ongedierte zoals muizen, ratten en kakkerlakken. Bij een behandeling ter bestrijding van ongedierte in vliegtuigen betreft het in dit geval niet de inzet van bestrijdingsmiddelen aan de hand van bijvoorbeeld monitoringdepots en inloopvallen. Het betreft hier het inblazen van kooldioxide (CO2) in het vliegtuig, ook wel een CO2 behandeling genaamd, waardoor we alle knaagdieren in het gehele vliegtuig doden. Een CO2 behandeling kan preventief of curatief worden uitgevoerd om ratten en muizen te bestrijden. Fumico kan voor u in vliegtuigen gassen tegen knaagdieren, muizen, ratten.

Fumico heeft reeds vele bestrijdingen met koolstofdioxide in vliegtuigen uitgevoerd ter afdoding van ongedierte, insecten en knaagdieren, ratten en muizen. Wenst u een advies op maat en wilt u inzicht in uw mogelijkheden en oplossingen? Een bestrijding tegen ongedierte preventief of curatief van aard? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij brengen graag voor u de mogelijkheden in kaart te brengen om een kooldioxide behandeling uit te gaan voeren tegen ratten en muizen in een vliegtuig.

  • Fumico is ISO 9001:2015 gecertificeerd

  • Jarenlange ervaring (opgericht in 2010)

  • Modernste meetapparatuur

  • Fumico voldoet aan de hoogste eisen

  • Convenant overeenkomst met ILenT

  • Internationale kennisdeling

  • Volle aandacht voor kwaliteit en veiligheid

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.
Neem contact op