Containers behandelen export en import

Het gassen van containers is één van onze specialiteiten. Al jarenlang gassen wij goederen in containers. Wij behandelen export containers en wij behandelen import containers. Containers behandelen is altijd gericht op het gassen van insecten en in sommige gevallen is het gassen van containers gericht op het afdoden van knaagdieren.

Bij een export gassing of een import gassing neemt Fumico al zaken rondom het gassen van goederen voor haar rekening. Van het terrein waar wij de containers behandelen tot en met het aanreiken van een export gas certificaat of import gas certificaat.

Fumico is betrokken met de IPPC (International Plant Protection Convention) doelstellingen en afspraken. De IPPC betreft simpel gezegd internationale afspraken tussen landen die gericht zijn op het voorkomen van exotische insecten in vreemde landen, waarmee risico’s voor gewassen en voedsel door (voorraad) aantastende insecten zoveel mogelijk vermeden worden. Een verwante wereldstandaard is ISPM 15. De ISPM 15 betreft een standaard gericht op fytosanitaire maatregelen van houten verpakkingen. Meer specifiek probeert de ISPM 15 ervoor te zorgen dat er geen insectenbesmettingen ontstaan wanneer houten goederen en verpakkingen van land naar land worden vervoerd. Conform eisen van de ISPM15 kunnen wij bijvoorbeeld export containers behandelen (curatief of preventief) door de insecten te gassen, de insecten te bestrijden door een warmtebehandeling of middels een controlled atmosphere methode.

Wenst u een advies op maat over het gassen van insecten in het algemeen of wenst u meer specifieke informatie voor uw situatie, neem gerust contact met ons op.

  • Fumico is ISO 9001:2015 gecertificeerd

  • Jarenlange ervaring (opgericht in 2010)

  • Modernste meetapparatuur

  • Fumico voldoet aan de hoogste eisen

  • Convenant overeenkomst met ILenT

  • Internationale kennisdeling

  • Volle aandacht voor kwaliteit en veiligheid

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.
Neem contact op