Noten biologisch behandelen tegen insecten

Het bestrijden van insecten in diverse soorten noten is één van de behandelingen die Fumico Bio & QPS Services voor u kan uitvoeren.

Door middel van Controlled Atmosphere, een wetenschappelijk bewezen effectieve en veilige manier waarbij er geen inzet is van bestrijdingsmiddelen, worden de noten biologisch behandeld en worden de insecten in deze partij noten volledig en in alle stadia afgedood.

Insecten aanwezig in noten kunnen wij biologisch voor u afdoden, waarbij de noten verpakt zijn in bijvoorbeeld big bags of in zakgoed op pallets. De verpakkingen kunnen los geplaatst worden in onze zuurstofarme behandelkamers. U heeft ook de mogelijkheid om de noten in hun verpakkingseenheid te laten staan in de containers. Laden en lossen is namelijk niet nodig omdat zeecontainers, zowel 20ft als 40ft, in zijn geheel naar binnen gereden kunnen worden in het gebouw en geplaatst en achtergelaten kunnen worden in de behandelkamers; op chassis of op confoots.

We staan u graag te woord als u aanvullende informatie wenst over onze biologische bestrijdingsmethoden van noten en/of andere voorraden en producten.

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.

Neem contact op