Ecofriendly behandelingen

U ervaart insectenproblemen met uw producten? En u bent op zoek naar milieuvriendelijke oplossingen om insecten te bestrijden?

Dan bent u bij Fumico Bio & QPS Services aan het juiste adres om dit succesvol te regelen.

Wij voeren onder meer stikstof behandelingen (ook wel laagzuurstofbehandelingen genoemd) uit, maar ook behandelingen met CO2 oftewel bestrijding met kooldioxide. In onze behandelkamers in Numansdorp kunt u terecht met complete ladingen in containers of los verpakt in zakgoed of big bags om met stikstof te laten behandelen. Tevens hebben wij mobiele stikstofapparatuur om bij u op locatie stikstofbehandelingen danwel laagzuurstofbehandelingen uit te voeren.

Ter illustratie, wij voeren regelmatig behandelingen uit met controlled atmosphere for fruits and vegetables. Maar ook controlled atmosphere voor noten, grassen en zaden. Het zijn slechts een paar voorbeelden.

Heeft u bijvoorbeeld problemen met de Tribolium Casteneum in granen? Of de Tribolium Casteneum in rijst? En wilt u deze Tribolium insecten met zekerheid afdoden? Fumico biedt u de mogelijkheden en gaat met u in overleg om te komen tot de beste oplossing.

We staan u graag te woord als u aanvullende informatie wenst over onze biological non-chemical bestrijding van insecten in uw voorraden en producten.

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.

Neem contact op