Laagzuurstof2021-09-29T12:17:58+02:00

Laagzuurstofbehandeling

Een snelle en efficiënte methode om knaagdieren- en/of insecten te bestrijden, is een Laagzuurstofbehandeling. Bij deze methode wordt het zuurstofgehalte in een bepaalde ruimte teruggedrongen naar <1%. Knaagdieren en insecten krijgen hierdoor onvoldoende zuurstof en zullen de behandeling niet overleven.

Voordelen van onze Laagzuurstofbehandeling

 • Snel en efficiënt
 • 100% veilig en niet giftig
 • Géén residuen of resistentie
 • Toepasbaar als biologische bestrijdingsmethode

Luchtdichte behandelkamers
Deze methode, ook wel een Controlled Atmosphere (CA) behandeling genoemd, voeren wij uit in onze speciaal ontworpen luchtdichte behandelkamers die zijn gevestigd op hetzelfde terrein als onze Heat Treatment Terminal Rotterdam(HTTR). Onze behandelkamers zijn voorzien van de meest moderne technieken en middelen voor een optimaal resultaat.

Dit alternatief voor een autoclaaf biedt niet alleen ruimte voor losse ladingen van bijvoorbeeld bigbags of zakken maar ook voor complete 40’ containers, flat racks en open toppers zónder uitladen!

Biologische bestrijdingsmethode
Onze nieuwe behandelkamers zijn Bio Gecertificeerd (SKAL Certificering) en daarmee een aanvullende kwaliteitswaarborging geeft dat uw voedsel en producten ook daadwerkelijk een biologisch verantwoorde bestrijdingsmethode zijn ondergaan.

Biologische producten, onder meer biologische rijst, graan en tarwe en overige soft commodity’s kunnen door ons tevens voorzien en vergezeld worden van een Fytosanitair certificaat.

Kunt u met uw voorraad of product niet naar ons toekomen? Dan komen wij graag naar u!
Met onze mobiele stikstofgenerator kunnen wij de Laagzuurstofbehandeling ook bij u op locatie uitvoeren! Wij hebben jarenlange ervaring met onder andere het behandelen van producten en voorraden in loodsen, gebouwen, containers, silo’s en zelfs schepen en werkvoertuigen zoals vuilniswagens.

Veel gestelde vragen

Kan Fumico ook Laag Zuurstof verpakken?2017-04-09T20:41:49+02:00

Jazeker, Fumico kan uw voorraden verpakken onder laag zuurstof condities. Deze verpakkingstechniek noemen wij Modified Atmosphere Packaging. Middels de techniek van Modified Atmosphere Packaging worden uw goederen dusdanig verpakt met als grote voordeel dat insecten geen kans krijgen om te overleven of de voorraad kunnen besmetten. Er zijn echter meer grote voordelen aan deze verpakkingstechniek van voedsel een voorraden, wij gaan graag hierover met u in dialoog.

Kan een Laag Zuurstof behandeling overal uitgevoerd worden?2017-04-09T20:41:27+02:00

Op dit moment is het zo dat Fumico beschikt over meerdere Laagzuurstofkamers in Numansdorp. Deze kamers zijn speciaal voor deze behandelingen gebouwd en zijn voorzien van de modernste technieken en meetapparatuur.

Waarom Fumico

 • Fumico is ISO 9001:2015 gecertificeerd

 • Jarenlange ervaring (opgericht in 2010)

 • Modernste meetapparatuur

 • Fumico voldoet aan de hoogste eisen

 • Convenant overeenkomst met ILenT

 • Internationale kennisdeling

 • Volle aandacht voor kwaliteit en veiligheid

Neem contact op

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ?
Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Impressie

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.

Neem contact op
Ga naar de bovenkant