Modified Atmosphere

Met de uitvoering van de zogenaamde Modified Atmosphere techniek wordt

de omgeving qua samenstelling van de lucht veranderd. Het zuurstofniveau in de lucht in een specifieke omgeving wordt teruggebracht naar dusdanig lagere waardes dat knaagdieren het niet kunnen overleven. Deze laagzuurstof-techniek kenmerkt zich dus door een zuurstofarme atmosfeer.

Modified Atmosphere wordt toegepast bij de bestrijding en directe afdoding van knaagdieren zoals (zwarte en bruine) ratten en muizen. En dat kan in een volledig gebouw of object, maar juist ook delen van een object. Het is een 100% effectieve bestrijdingsmethode waarbij het resultaat (afdoding knaagdieren) in een kort tijdbestek (circa 8 tot 16 uur) bereikt kan worden.

Objecten die in aanmerking komen voor de Modified Atmosphere techniek zijn onder meer gebouwen, magazijnen, opslaglocaties, veembedrijven, silo’s, vliegtuigen, treinwagons, schepen, rondvaartboten, duwbakken en containers.

Fumico Bio & QPS Services heeft jarenlange ervaring met deze techniek en heeft deze bestrijdingsmethode al bij een brede range van objecten uitgevoerd.

Wij ontzorgen u in dit gehele proces, waarborgen de veiligheid voor de omgeving en zorgen dat er geen schade optreedt voor uw producten en object.

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.
Neem contact op