Mobiele stikstofgenerator Bestrijdingen

Het bestrijden van insecten in biologische voedingsmiddelen door middel van laagzuurstoftechnieken met een mobiele stikstofgenerator van Fumico is een efficiënte biologische non-toxische behandelmethode. Met onze mobiele stikstof generator komen wij naar u toe om de behandeling op uw locatie uit te voeren. U hoeft dus niet met uw goederen naar Fumico toe (hoewel dat wel mogelijk is op onze serviceterminal in Numansdorp).

Laag zuurstof is een veilige behandeling voor uw producten die door deze techniek niet worden aangetast of negatief worden beïnvloed. De behandeling laat geen residuen achter op de behandelde producten en er ontwikkelt zich geen resistentie.

Laag zuurstof behandelingen zijn mogelijk in gebouwen, schepen, lichters, duwbakken, silo’s en meer. Wij passen onze werkzaamheden aan de omgevingsfactoren aan. Met behulp van onze afdichtingsmaterialen maken wij de te behandelen partijen en/of ruimte gas- en luchtdicht. Vervolgens wordt de zuurstof verdreven door stikstof toe te voegen hetgeen de mobiele stikstofgenerator doet. Afhankelijk van de grootte van de te behandelen ruimte en het te behandelen product worden de parameters (stikstof, zuurstof, temperatuur en vochtigheid) op een bepaald niveau gesteld voor een bepaalde tijd. Dit betekent dat aanwezige ongedierte of insecten effectief bestreden worden middels het toepassen van laagzuurstof in afgesloten ruimtes, waarbij alle levensstadia van insecten worden afgedood, te weten eitjes, larven en poppen.

Zie ook folder: Mobiele Stikstof Generator

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.
Neem contact op