Heat Treatment BMSB, Brown Marmorated Stink Bug

Australië & Nieuw-Zeeland High – Risk Goods

Australië en Nieuw-Zeeland hebben als eis gesteld dat op high risk goederen een bestrijding tegen de BMSB uitgevoerd moet zijn voordat goederen Australië/Nieuw-Zeeland in mogen. Fumico verricht de benodigde heat treatment BMSB. Hoog risico goederen moeten tegen de Stink Bug BMSB behandeld worden vanwege quarantaine eisen van Australië en Nieuw Zeeland.

Heat treatment BMSB (warmtebehandeling)

Fumico voert voor u een bestrijding van de stink bug uit door middel van een heat treatment behandeling ter afdoding van de brown marmorated stink bug (BMSB). De behandeling tegen de BMSB vindt onder meer plaats door goederen in containers, LCL cargo in containers en trailers en break bulk door middel van een hittebehandeling cq heattreatment. Maar ook kan de BMSB in andere objecten en loodsen behandeld worden middels een heat treatment.

Behandelcertificaat BMSB

Na uitvoering ontvangt u van ons een BMSB behandelcertificaat waarmee uw goederen Australië en Nieuw Zeeland in mogen. Fumico is erkend door de Australische overheid om deze stink bug warmte behandeling uit te mogen voeren en daarom kunnen wij u ook een BMSB behandelcertificaat aanreiken welke getoetst is door de Australische overheid.

U kunt op de volgende site zien dat wij als provider gecertificeerd zijn om BMSB behandelingen uit te voeren conform eisen Australië en Nieuw-Zeeland.

http://www.agriculture.gov.au/import/before/brown-marmorated-stink-bugs/offshore-bmsb-treatment-providers-scheme#the-netherlands

Naast een heat treatment behandeling van de stink bug kan Fumico ook door middel van een fumigatie met Sulfuryldifluoride het BMSB insect bestrijden.

Vragen?

Neemt u gerust contact op met ons. U krijgt van ons informatie op maat voor het behandelen van goederen, containers en trailers naar Australië en Nieuw Zeeland ivm de BMSB.

Download hier uw BMSB treatment folder

Zie ook:
De Bruin Bemarmerde Stinkwants

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.
Neem contact op