Heat Treatment BMSB, Brown Marmorated Stink Bug

Australië & Nieuw-Zeeland High – Risk Goods

Australië en Nieuw-Zeeland hebben als eis gesteld dat op high risk goederen een bestrijding tegen de BMSB uitgevoerd moet zijn voordat deze goederen geïmporteerd mogen worden. De zogenaamde quarantaine eisen. Fumico is erkend provider voor de benodigde Heat Treatment BMSB.

Heat treatment BMSB (warmtebehandeling)

Fumico voert Heat Treatment behandelingen uit ter bestrijding van de BMSB, op onze eigen Heat Treatment Terminal Rotterdam. Daarnaast bestrijden wij de Brown Marmorated Stink Bug door deze te fumigeren. Wij behandelen uw goederen in containers, LCL cargo in containers, LCL cargo op trailers en break bulk door middel van Heat Treatment. Ook bieden wij mogelijkheden om de BMSB in andere objecten en loodsen te behandelen. Informeer naar de mogelijkheden en laat ons weten waarmee wij u van dienst kunnen zijn!

Behandelcertificaat BMSB

Na afloop van de behandeling, verstrekken wij een erkend BMSB-behandelcertificaat waarmee uw goederen Australië en Nieuw Zeeland in mogen. Fumico is erkend provider om de BMSB behandelingen uit te mogen voeren en de benodigde certificaten te verstrekken.

Op de volgende site kunt u zien dat wij gecertificeerd zijn om BMSB behandelingen uit te voeren conform eisen Australië en Nieuw-Zeeland:

http://www.agriculture.gov.au/import/before/brown-marmorated-stink-bugs/offshore-bmsb-treatment-providers-scheme#the-netherlands

Vragen?

Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden! Wij leggen u graag uit wat wij u kunnen bieden in verband met het behandelen van containers en goederen naar Australië en Nieuw- Zeeland. Wij horen graag waarmee wij u van dienst kunnen zijn!

Download hier uw BMSB treatment folder

Zie ook:
De BMSB

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.
Neem contact op