Bestrijden BMSB Nederland

BMSB Australië/Nieuw-Zeeland

Australië en Nieuw-Zeeland hebben strikte eisen gesteld aangaande het insect BMSB. Het gaat dan om zogenaamde diverse hoogrisico goederen die geëxporteerd worden naar Australië/Nieuw-Zeeland. Deze goederen dienen behandeld te worden tegen de Brown Marmorated Stink Bug ofwel BMSB. Jaarlijks in de periode van 1 september t/m 31 mei moet dit plaatsvinden. Schakel Fumico in zodat wij u kunnen helpen!

BMSB Nederland

De stink bug (bruine stink bug) is een insect dat flinke schade veroorzaakt aan diverse gewassen, bomen en fruit. Om te voorkomen dat dit optreed, heeft Australië & Nieuw-Zeeland strikte eisen ingevoerd. De BMSB dient in het land van verzending behandeld te worden. Deze behandelingen voeren wij onder meer uit door middel van een heat treatment. Daarnaast is een behandeling door middel van een fumigatie ook mogelijk. Wij hebben diverse mogelijkheden om uw containers en goederen die naar Australië en Nieuw Zeeland geëxporteerd worden te behandelen tegen de Brown Marmorated Stink Bug. Fumico kan naast uw goederen in containers ook uw break bulk cargo en break bulk op trailers behandelen. Vraag ons ook naar de mogelijkheden voor uw LCL cargo want ook dat kunnen wij voor u behandelen.

High Risk Goods

Het betreft zogenaamde quarantaine eisen aangaande High Risk Goods. De goederen en producten welke hier onder meer voor in aanmerking komen zijn divers. Het gaat bijvoorbeeld om behandelen van auto’s, machines, machine onderdelen, staal, steen, cement, voegmiddelen et cetera. Wij behandelen deze goederen of ze nu los verpakt zijn of dat ze in zeecontainers zitten en vervoerd worden.

Erkenning overheden Australië & Nieuw-Zeeland

De overheden van Australië en Nieuw-Zeeland hebben Fumico erkent om behandelingen tegen de Brown Marmorated Stink Bugs te mogen uitvoeren in Nederland. Fumico kan dus uw goederen, containers en producten conform landeneis van Australië behandelen tegen de Brown Marmorated Stink Bug.

Op de volgende site kunt u zien dat wij gecertificeerd zijn om BMSB behandelingen uit te voeren conform eisen Australië & Nieuw-Zeeland: http://www.agriculture.gov.au/import/before/brown-marmorated-stink-bugs/offshore-bmsb-treatment-providers-scheme#the-netherlands

Vragen?

Neem gerust contact met ons op als u uw mogelijkheden wilt vernemen! Wij kunnen u dan precies aangeven wat wij u kunnen bieden in verband met het behandelen van containers en goederen zoals break bulk naar Australië en Nieuw Zeeland. Laat het ons weten waarmee wij u kunnen helpen.

Meer informatie over bestrijding van BMSB in Nederland?
Fumigatie BMSB
Heat Treatment BMSB
De Bruin Bemarmerde Stinkwants

Do you want information about the BMSB in English language? Please visit: BMSB Treatments Netherlands

Wünschen Sie Informationen über der braune stinkwantze (BMSB) in deutscher Sprache? Bitte besuchen Sie: Behandlung BMSB Niederlande

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.
Neem contact op