Bestrijden BMSB Nederland

BMSB Australië en Nieuw-Zeeland

Australië en Nieuw-Zeeland hebben strikte eisen gesteld om het BMSB insect te weren. De eisen zijn gesteld aan zogenaamde diverse hoog-risico goederen die geëxporteerd worden naar Australië en Nieuw-Zeeland. Deze goederen dienen behandeld te worden tegen de Brown Marmorated Stink Bug, ofwel BMSB. Jaarlijks, in de periode van 1 september t/m 30 april, moeten deze behandelingen plaatsvinden. Schakel Fumico in zodat wij u kunnen helpen!

BMSB Nederland

De Stink Bug is een insect dat flinke schade veroorzaakt aan diverse gewassen, bomen en fruit. Om deze schade te voorkomen, hebben Australië en Nieuw-Zeeland strikte eisen vastgesteld voor te exporteren goederen uit onder meer Nederland. Fumico is door de overheden van Australië en Nieuw-Zeeland erkend om deze BMSB-behandelingen uit te voeren door middel van Heat Treatment of Fumigatie. Wij behandelen niet alleen volledige containers, ook voor behandeling van uw break bulk cargo, break bulk op trailers en LCL cargo is Fumico u graag van dienst. Vraag ons naar de mogelijkheden!

High Risk Goods

De goederen die behandeld dienen te worden tegen de BMSB, conform de zogenaamde quarantaine eisen, worden aangemerkt als High Risk Goods. De goederen en producten welke hier onder meer voor in aanmerking komen zijn divers. Het gaat bijvoorbeeld om behandelen van auto’s, machines, machine onderdelen, staal, steen, cement, voegmiddelen etc. Fumico behandeld deze goederen, of ze nu los verpakt zijn of dat ze in zeecontainers zitten.

Erkenning overheden Australië en Nieuw-Zeeland

De overheden van Australië en Nieuw-Zeeland hebben Fumico erkend om behandelingen tegen de Brown Marmorated Stink Bug uit te voeren in Nederland. Fumico behandelt uw goederen, containers en producten conform landeneisen van Australië en Nieuw-Zeeland, tegen de BMSB.

Op de volgende site kunt u zien dat wij gecertificeerd zijn om BMSB behandelingen uit te voeren conform eisen Australië en Nieuw-Zeeland:  http://www.agriculture.gov.au/import/before/brown-marmorated-stink-bugs/offshore-bmsb-treatment-providers-scheme#the-netherlands

Vragen?

Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden! Wij leggen u graag uit wat wij u kunnen bieden in verband met het behandelen van containers en goederen naar Australië en Nieuw-Zeeland. Wij horen graag waarmee wij u van dienst kunnen zijn!

Meer informatie over bestrijding van BMSB in Nederland?
BMSB Fumigation
Heat Treatment BMSB
De BMSB

Do you want information about the BMSB in English language? Please visit: BMSB Treatments Netherlands

Wünschen Sie Informationen über der braune stinkwantze (BMSB) in deutscher Sprache? Bitte besuchen Sie: Behandlung BMSB Niederlande

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.
Neem contact op