Amsterdam begassen

In het gebied Havens-West in onze hoofdstad Amsterdam ligt één van onze vaste standaard begassingslocaties.

Wij kunnen daar uw containers met voorraden in Amsterdam gassen. Begassen vindt plaats om de insecten in uw partijen voorraden af te doden waarmee uw voedselvoorraden vrij zijn/worden van insecten. Begassen zorgt voor het schoonmaken van met insecten besmette voedsel voorraden door deze insecten af te doden.

Tevens kunnen wij uw voorraden opgeslagen in loodsen voor u begassen in Amsterdam. Aanvullend beschikken wij over speciale gassingscellen waar wij voor uw goederen een begassing cq een begassingsbehandeling kunnen uitvoeren.
Fumico kan al uw Port Services in Amsterdam verzorgen; bijvoorbeeld de handling van uw containers van en naar de terminals kunnen wij voor u verzorgen.

Logo Port of AmsterdamFumico beschikt over meerdere havenlocaties met kades in Amsterdam waar wij uw voorraden, bijvoorbeeld lost gestort in duwbakken of schepen, kunnen begassen. Uw duwbakken, lichters of coasters kunnen wij dus gassen in Amsterdam op meerdere locaties aan kades.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van uw situatie? Neemt u gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en zullen u verder helpen.

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.

Neem contact op