Pallets begassen

Vanwege strenge internationale eisen, bijvoorbeeld vermeld in de ISPM 15 richtlijnen, is het noodzakelijk dat houten verpakkingsmaterialen behandeld zijn. Behandeld tegen de aanwezigheid van insecten. Fumico kan uw houten verpakkingsmaterialen begassen. Houten verpakkingsmateriaal ter begassing aangeboden betreft onder meer het hout dat is gebruikt voor pallets, deksels van kratten, houten kratten en kisten. Een voorbeeld is pallets begassen. Dit vindt plaats ter voorkoming en verspreiding van insecten en ongedierte naar het buitenland of Europa toe.

Wanneer Fumico uw houten pallets gaat begassen, dan zorgen wij ervoor dat de aanwezige houtaantastende insecten met zekerheid worden afgedood. Conform de richtlijnen van het importerende land krijgt u van Fumico een behandelingscertificaat.

Dit behandelingscertificaat van begassing toont aan het importerende land aan dat de houten verpakkingsmaterialen zijn behandeld door middel van gifgas (Sulfuryldifluoride) en dat er met zekerheid is vastgesteld dat alle houtvernielende insecten in alle stadia (ei, larve, volwassen exemplaar) zijn afgedood.

 

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.

Neem contact op