Karton begassen

Fumico kan voor u karton en dozen begassen. Het begassen van kartonnen dozen is bedoeld ter voorkoming en verspreiding van insecten en ongedierte die zich in en tussen het karton kunnen bevinden. Het kan mede een eis van de ontvangende partij zijn dat in de lading karton met zekerheid geen activiteit van insecten is.

Wanneer Fumico uw karton gaat begassen, bijvoorbeeld vervoerd in export containers, dan zorgen wij ervoor dat de aanwezige insecten met zekerheid worden afgedood. Als bewijs van de begassing stellen wij voor u een begassingscertificaat ofwel fumigation certificaat op. Dit kan tevens opgesteld worden conform de richtlijnen van het importerende land waar het naartoe gaat. Dit fumigation certificate toont aan dat de dozen cq kartonnen verpakkingsmaterialen zijn behandeld door middel van gifgas en dat alle insecten in alle stadia (ei, larve, volwassen exemplaar) zijn afgedood.

Wenst u een advies op maat en wilt u inzicht in uw mogelijkheden en oplossingen? Neem gerust contact met ons op en krijg vrijblijvend een advies.

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.

Neem contact op