Gebouwen behandelen tegen knaagdieren

Het behandelen van volledige gebouwen, loodsen, fabrieken en opslaglocaties tegen de aanwezigheid van knaagdieren is één van onze specialiteiten; we hebben er veel ervaring mee.

Bij een behandeling ter bestrijding van knaagdieren in gebouwen betreft het in dit geval niet de inzet van bestrijdingsmiddelen aan de hand van bijvoorbeeld monitoringdepots en inloopvallen. Het betreft hier het inblazen van kooldioxide (CO2) in het object, waardoor alle knaagdieren in het gehele gebouw en bijvoorbeeld verstopt in en onder machines, worden afgedood.

Door middel van een Modified Atmosphere behandeling oftewel een Kooldioxide behandeling, kunnen wij met één slag afrekenen met alle knaagdieren zoals muizen, bruine ratten en zwarte ratten.

Wenst u een advies op maat en wilt u inzicht in uw mogelijkheden en oplossingen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden in kaart te brengen om voor u een kooldioxide behandeling uit te gaan voeren tegen ratten en muizen.

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.

Neem contact op