BMSB Fumigation

Vanwege de eis van Australia moet een bestrijding van de BMSB uitgevoerd worden voordat goederen Australië in mogen. Fumico verricht voor u de BMSB fumigation.

Fumigatie BMSB

Enerzijds voeren wij heat treatment behandelingen uit ter bestrijding van de marmorated stink bug op onze heattreatment terminal in Rotterdam. Anderzijds bestrijden wij de stink bug door deze te begassen. Een begassing van de BMSB kunnen wij in geheel Nederland voor u uitvoeren. Met name op onze fumigatieterminal in Rotterdam zullen de fumigaties worden uitgevoerd.

Fumigaties ter afdoding van de BMSB vindt onder meer plaats door goederen in containers te begassen. Maar ook kan de BMSB in andere objecten gefumigeerd worden. Laat ons weten waarmee wij u kunnen helpen.

Erkenning Australië

Fumico is erkend door de Australische overheid om deze stink bug te bestrijden door middel van een fumigatie. Fumico is een provider voor offshore BMSB treatments en daarvoor kunnen wij een BMSM behandelcertificaat aanreiken welke getoetst is door de Australische overheid.

Neemt u gerust contact op met ons. U krijgt van ons informatie op maat voor het behandelen van goederen, containers en trailers naar Australië en Nieuw Zeeland ivm de BMSB. Stel gerust al uw vragen.

Zie ook:
Bestrijding BMSB
Heat Treatment BMSB
De Bruin Bemarmerde Stinkwants

Download folder:
Folder fumigatie BMSB

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.
Neem contact op