BMSB Fumigation

Conform de eisen van Australië en Nieuw-Zeeland, moet een bestrijding van de BMSB uitgevoerd worden voordat goederen Australië en Nieuw-Zeeland in mogen. Fumico is erkend om voor u de BMSB Fumigatie uit te voeren.

Fumigatie BMSB 2021-2022

Wij voeren Heat Treatment behandelingen uit ter bestrijding van de BMSB, op onze Heat Treatment Terminal Rotterdam. Daarnaast bestrijden wij de Brown Marmorated Stink Bug door deze te fumigeren. In Rotterdam beschikken wij over een Fumigatie Terminal, waar wij deze behandelingen voor u uitvoeren. Tevens bieden wij mogelijkheden om fumigaties in geheel Nederland te verzorgen.

De BMSB kan niet alleen in containers, maar ook in andere objecten gefumigeerd worden. Informeer naar de mogelijkheden en laat ons weten waarmee wij u van dienst kunnen zijn!

Erkenning

Fumico is erkend provider voor Australië en Nieuw-Zeeland. Fumico is erkend om deze stinkbug te bestrijden door middel van een Fumigatie of Heat Treatment. Wij verzorgen uw offshore BMSB treatments en daarvoor verstrekken wij een erkend BMSM-behandelcertificaat.

Ons team van deskundige en betrokken medewerkers staat u graag te woord voor vragen en informatie over het behandelen van goederen, containers en trailers naar Australië en Nieuw-Zeeland, in verband met de BMSB. Neem contact met ons op en stel gerust al uw vragen!

Zie ook:
Bestrijding BMSB 2021-2022
Heat Treatment BMSB 2021-2022
De BMSB 2021-2022

Download folder:
Folder fumigatie BMSB

Maak kennis met ons!

Wilt u meer informatie, een goed deskundig advies of een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact op met Fumico.
Neem contact op