DDD d.o.o, een toonaangevend en specialistisch Sloveens bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding voor goederen en cargo in Koper, Slovenië, wordt onderdeel van Intreso Group.

Instreso Group B.V. en haar aandeelhouders kondigen de succesvolle acquisitie aan van het Sloveense bedrijf DDD d.o.o., in samenwerking met de CEO en voormalig eigenaar van het bedrijf, Zlatko Dakič.

Met deze transactie kan Intreso haar aanwezigheid in de regio aan de Adriatische Zee vergroten. De acquisitie versterkt de marktpositie van Intreso als toonaangevend Europees platform en technology center voor alle specialistische oplossingen en individuele ongediertebestrijdingsdiensten voor alle soorten vracht en goederen. Na Descroes in België en het Nederlandse Fumico is DDD het derde grote en lokale merk dat onderdeel wordt van Intreso Group.

Zlatko Dakič, CEO en voormalig eigenaar van DDD d.o.o., voegt hieraan toe: “We zijn ontzettend blij dat we ons bij Intreso kunnen voegen en kijken ernaar uit om met Descroes en Fumico in deze vorm samen te werken binnen een groep die onze passie voor dergelijke niche-oplossingen deelt. Het biedt ons ook geweldige mogelijkheden om verder te groeien en we zijn ervan overtuigd dat we, met de steun van onze nieuwe partners, hierdoor niet alleen onze marktpositie in Slovenië kunnen versterken maar ook de diensten voor onze huidige klanten kunnen verbeteren.”
Filip Herremans, CEO van Intreso Group: “De overname van DDD d.o.o. is weer een belangrijke mijlpaal voor Intreso Group. Ons doel is om onze activiteiten in de strategische hubs in Europa verder uit te breiden door optimaal gebruik te maken van onze toonaangevende kennis, en natuurlijk van onze ondernemersgeest, en daarmee ook regionaal opererende bedrijven op het gebied van ongediertebestrijding de kans te geven sneller te groeien. De Adriatische hub is heel belangrijk voor ons en DDD is een onmisbare partij in deze regio. Daarom zie ik er ook erg naar uit om ons partnership en de samenwerking binnen het hele Intreso-team verder uit te bouwen en DDD te ondersteunen in hun eigen volgende ontwikkelingsfase.”

Over Intreso
Intreso is een toonaangevende speler in Europa op het gebied van ongediertebestrijding voor vrachten en goederen. De groep biedt volledige (end-to-end) specialistische behandeloplossingen en diensten aan eigenaren van goederen, terminal operators, handelaren, expediteurs en scheepvaartmaatschappijen. Intreso zorgt ervoor dat goederen die gevoelig zijn voor ongedierte, zoals boomstammen, soft commodities zoals agrarische en dierlijke producten, en stukgoed behandeld worden volgens de hoogste vastgestelde normen en de juiste fytosanitaire vereisten en certificering. Het hoofdkantoor van Intreso is gevestigd in Antwerpen en opereert met een team van meer dan 100 specialisten in alle grote zeehavens, binnenhavens en opslagfaciliteiten in de Benelux, zoals Antwerpen, Zeebrugge, Rotterdam en Amsterdam. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar: https://intreso.com/

Over DDD
DDD is marktleider in Slovenië op het gebied van begassingsbehandelingen en ongediertebestrijdingsdiensten voor in- en uitgaande vrachten in zowel de haven van Koper (Slovenië) als in binnenlandse voedselopslagfaciliteiten. De onderneming, opgericht door Milos Dakič, bestaat al meer 50 jaar en is gevestigd in Koper. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar: http://ddd-koper.si/